Безпечний, ніжний, справжній на смак
SEEPEX для виробництва молока
Зараз світове виробництво молока перевищує 700 мільйонів тонн на рік, і ця тенденція зростає. Перед виробниками та переробниками молока та молочних продуктів стоїть завдання: з одного боку, вони повинні задовольнити постійно зростаючий попит, а з іншого боку, вони повинні задовольнити потреби ринку в нових, інноваційних продуктах.
Молоко та молочні продукти є важливими складовими для здорового харчування. У той же час, однак, вони забезпечують хороше середовище для розмноження мікроорганізмів, таких як бактерії та мікроби. Тому дотримання дуже суворих стандартів гігієни протягом усього виробничого ланцюга є важливим для виробництва високоякісної продукції, безпечної для споживача. Різні консистенції, пастеризація, УВТ-нагрівання та гомогенізація при збереженні чутливих поживних речовин і смаку ставлять ще вищі вимоги до виробничих потужностей. Ці вимоги зростають там, де, наприклад, при виробництві фруктового йогурту шматочки фруктів мають бути оброблені та транспортовані якомога неушкодженими.
Більше, ніж просто чистота
Харчові насоси SEEPEX відповідають високим вимогам молочної та молочної промисловості – як щодо гігієни, так і дбайливого поводження з продуктом. Насоси з сімейства продуктів CS були розроблені та розроблені з урахуванням міжнародних рекомендацій щодо гігієни та дизайну. Конструкція серії BCFH (із сертифікатом EHEDG і 3A) і лінійки BCF/BCSO (із сертифікатом 3A) забезпечує очищення без залишків: від корпусу без мертвого простору з CIP-з’єднаннями до обтічного ущільнення валу. У будівництві використовуються тільки харчові матеріали.
Усі насоси подають м’яко, з низькою пульсацією та мінімальним зсувом, забезпечуючи стабільну цілісність і структуру делікатних продуктів, таких як йогурт. Навіть фрукти чи шматочки шоколаду можна доставити цілими. Крім того, закриті насосні системи можуть витримувати високі температури, пов’язані з UHT обробкою, пастеризацією або CIP очищенням.\
Насоси SEEPEX у молочній промисловості
Транспортування в’язких мас
Делікатне транспортування твердих молочних продуктів, таких як сир
Дозування дуже малих кількостей
Точне дозування ароматизаторів для морозива або фруктового йогурту
Перевезення цілими шматками
Перевезення горіхів і фруктів без пошкоджень
Захист чутливих до температури носіїв
Термостабільне транспортування морозива
Від низької до високої в’язкості, пастеризовані або гомогенізовані, з шматочками або без них – харчові насоси SEEPEX відповідають будь-якому смаку