ПЕРЕРОБКА ТІСТА ТА ВИРОБНИЦТВО ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ


Простий, гігієнічний, ніжний


Обробка тіста з SEEPEX

Вироби з тіста зустрічаються практично в усьому світі. Для того, щоб виріб на основі борошна став хлібом, випічкою, макаронними виробами чи специфічним місцевим блюдом, його потрібно збагатити начинками, іншими інгредієнтами, глазур’ю чи іншими добавками. Дедалі складніші рецепти з високоякісними продуктами стають справжнім викликом для виробників продуктів харчування.

Для досягнення оптимальної якості продукту, переважно липке тісто має бути оброблено як з точністю до грама, так і відповідно до чинних гігієнічних стандартів. Основне тісто та його інгредієнти, такі як дріжджі, не тільки чутливі до зсуву та температури, але й потребують дбайливого поводження.


Правильне рішення – за рецептом

Якщо потрібно перекачувати різні інгредієнти та додавати тісто в точних кількостях, оптимальним рішенням є насоси SEEPEX із сімейств продуктів CS і D. Вони також точно наносять глазур і соуси на хліб, випічку чи тісто для піци та акуратно додають начинку. Накачування з низькою пульсацією та низьким ефектом зсуву забезпечує високу якість продукту навіть з великими м’якими твердими речовинами.

Бункерні насоси BT і BTCS із вбудованим шнековим живильним шнеком спеціально розроблені для роботи з високов’язкими та липкими продуктами, такими як тісто, начинка для пирогів або штруделів. Завдяки низькому ефекту зсуву вироби залишаться неушкодженими навіть під час транспортування. Кожух оболонки з можливістю нагрівання підтримує потрібну температуру в будь-який час, зокрема для продуктів, чутливих до холоду.

Насоси SEEPEX відповідають найвищим гігієнічним стандартам і можуть очищатися за допомогою процесу очищення на місці (CIP), очищення на місці (COP) або стерилізації на місці (SIP), залежно від насоса.


Насоси SEEPEX для переробки тіста та хлібобулочних виробів

Транспортування тіста

Легке транспортування продуктів із низькою текучістю, таких як хліб, тістечка, торти, пироги або тісто для піци

Дозування соусів і глазурі

Точне нанесення, ін’єкція та порціонування на основі для піци, пирогів або тортів і пончиків

Перевезення цілими шматками

Додавання неушкоджених сухофруктів або горіхів

Захист чутливих до температури носіїв

Наприклад, для безпечного транспортування дріжджів


Незалежно від того, чи транспортуєте тісто, дріжджі та випікальні речовини, чи обробку глазур’ю: насоси SEEPEX працюють точно й акуратно.