ІНДИВІДУАЛЬНЕ РІШЕННЯ ДЛЯ ХЛІБОПЕКАРСЬКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ

Тримайте зверху сторону змащену маслом

Транспортований продуктОсвітлене масло
Ключові характеристикАвтоматична робота
Закрита система забезпечує гігієну.
Безперебійна робота насоса
Економія коштів
Тип насосаCS – Харчові та гігієнічні насоси

Wolf ButterBack виробляє преміальну заморожену випічку для хлібопекарської промисловості. Кожна випічка заморожується наприкінці виробничого процесу. SEEPEX надав індивідуальне рішення для свого виробничого процесу, яке досягло вражаючого рівня функціональності, надійності та автоматизації.


Фон

Шматки тіста смажать у фритюрі у жирі, а у Wolf ButterBack, тобто у чистому вершковому маслі. За добу переробляється 18 тонн вершкового масла і 40 тонн борошна, і ця цифра постійно зростає.


Завдання і ціль

Потрібне було технічне рішення, щоб гігієнічно, надійно та повністю автоматично наповнити кип’ячу каструлю блоками розтопленого масла для цієї «масляної ванни».

«Завдяки багаторічному досвіду роботи в харчовій промисловості ми змогли розробити ідеальне рішення для них. Ми називаємо це індивідуальним рішенням. Наші клієнти називають це: «Найкраще рішення для того, що нам потрібно». Бернхард Зоммер
, менеджер із застосування, SEEPEX GmbH


Рішення

SEEPEX рекомендує використовувати спеціально розроблений гігієнічний насос відкритого бункера BTCS. Це індивідуальне рішення дало вирішальну перевагу.
Частини корпусу та статор оснащені подвійною сорочкою з підігрівом для розплавлення блоків жиру всередині насоса. Індивідуальний гвинт подачі шнека забезпечує високу об’ємну ефективність і стабільну роботу.
У закритій системі з підігрівом трубопроводу жир тепер може подаватись у каструлю гігієнічно, повністю автоматично та точно за потребою. Це дозволяє виробляти до 12 тис. штук кондитерських виробів, смажених у фритюрі, за годину.
З моменту введення в експлуатацію насос SEEPEX виконує свої завдання надійно, безвідмовно та повністю автоматично. Тільки блоки жиру потрібно подавати вручну.

«Ця непомітна операція (у позитивному сенсі) дуже цінується всіма тутшніми працівниками!»

Марк Еггерт, менеджер з технічного обслуговування, Wolf ButterBack