Збільшення продуктивності на 50% на Ірландському дистиляторі

Транспортований продуктКлючові характеристикиЕкономія коштів
Осадкова кашкаЧас виготовлення скорочено з 55 до 22 хвилин

Компактний дизайн

Спорожнення заторного бака
скорочення часу на 50%

Відкачування протягу
80 м при 50 т/год

Швидке та легке переналаштування
Підвищення продуктивності на 50%

Значне скорочення часу обробки

Менші витрати на електроенергію

Обраний тип насосу

НА П’ЯТДЕСЯТ ВІДСОТКІВ БІЛЬШЕ ВІСКІ

Значне підвищення продуктивності без втрати якості завдяки рішенню SEEPEX для Irish Distillers.

Фон

Кажуть, що ченці зі Смарагдового острова винайшли ірландський віскі в 6 столітті, і зараз він насолоджує смаки та горла більшої кількості поціновувачів у всьому світі, ніж будь-коли. І світовий попит на ірландський віскі стабільно зростає.
У відповідь на зростання попиту на 10-15% на рік, найбільший виробник ірландського віскі преміум-класу прагнув максимально підвищити продуктивність і потужність без зниження якості «рідкого золота».
Лікеро-горілчаний завод розширює свої виробничі потужності для свого вишуканого віскі за допомогою технології прогресивних камерних насосів SEEPEX.

Завдання і ціль

На винокурні довелося збільшити кількість затирань з 30 до 45 на тиждень. Однак одна з найбільших технічних проблем і вузьких місць, з якими зіткнувся лікеро-горілчаний завод, полягала у видаленні великої кількості відпрацьованого зерна з 18-22% сухої речовини з процесу затирання менш ніж за 50% початкового часу транспортування із загальною відстанню 80 метрів по горизонталі і 30 метрів по вертикалі.

КЛЮЧОВІ ФАКТИ

  • Серія насосів BT
  • Транспортування валяного зерна
  • Продуктивність: 50 т/год
  • Відстань транспортування: 80 метрів по горизонталі та 30 метрів по вертикалі
  • Вміст сухих речовин: 18-22

Рішення

Після інтенсивних консультацій із SEEPEX їхні насоси з відкритим бункером і шнековим живильним шнеком були обрані для заміни експелерних установок завдяки їхній здатності справлятися із змінним відсотком вмісту вологи у зерновому зерні з фільтраційного бака. Це дозволило спорожнити бак для відтоку на 60% швидше зі скороченням часу з 55 до 22 хвилин і збільшити кількість виробництва затору на 50% з 30 до 45 на тиждень, таким чином досягнувши цілі лікеро-горілчаного заводу.

Промисловість регулярно використовує насоси SEEPEX для видалення відпрацьованого зерна від малих до великих пивоварень і лікеро-горілчаних заводів.

Генеральний директор лікеро-горілчаного заводу каже: «На нашу продукцію величезний попит. Тому наш завод працює без зупинки – простої неприйнятні. Завдяки SEEPEX ми фактично підвищили нашу продуктивність ще на 50%. Ми вже були хорошими партнерами, а тепер стали довгостроковими партнерами».

"Однією з найважливіших особливостей гвинтових насосів з послідовною подачею є їх здатність перекачувати різні продукти, від високов'язких до нетекучих і з різним вмістом сухих речовин", - говорить Пітер МакГаріан, керуючий директор SEEPEX UK Ltd, пояснюючи переваги гвинтової послідовності насосів.

ОСНОВНІ ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Вибір насоса серії SEEPEX BT з відкритим бункером і шнековим живильним шнеком для продуктів з низькою текучістю
  • Змінний вміст вологи у зерні не впливає на продуктивність насоса
  • Використання енергоефективної насосної технології

ПЕРЕВАГИ

  • Скорочення часу транспортування на 60 %
  • Збільшення виробництва (кількості варок) на 50 %
  • Нижче споживання енергії завдяки переміщенню тієї ж кількості продукту на 60% швидше

Share this content:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *