ВИНОРОБНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ТА ВИРОБНИЦТВО СОКІВ


Тільки найкраще


Від фруктів до пляшок

Незалежно від того, вино чи фруктовий сік: на додаток до винограду та фруктів із хороших місць, ідеального ґрунту та здорового ноу-хау, технічне обладнання також відіграє вирішальну роль у досягненні чудового кінцевого продукту.

У винних пресах необхідна не лише транспортування, що не містить поживних речовин, але й насоси, які можуть обробляти навіть цілі шматочки фруктів із мінімальним окисленням. Особливо під час виноробства важливо обробляти виноградне сусло і сусло якомога обережніше – з якомога меншим впливом зсувних сил – щоб зберегти цінні інгредієнти. Для виробництва сидру та фруктового соку фрукти необхідно спочатку подрібнити, щоб підготувати їх до наступних етапів процесу та досягти максимально можливого виходу соку.

Наприкінці всіх процесів пресування дорогоцінні краплі повинні бути розлиті в пляшки до точного мілілітра. Крім того, отримані залишкові продукти з низьким вмістом вологи, такі як вичавки, необхідно транспортувати для подальших етапів обробки або для утилізації.


Експерти з вина та соку

Продукти SEEPEX, сумісні з EHEDG і 3-A, розроблені майже для всіх завдань транспортування в винних пресах. Наші насоси з серії BCSB мають корпус насоса, в якому практично немає мертвого простору, тому його можна легко очистити та майже не залишати залишків – для серії BCFH це навіть підтверджено сертифікатом EHEDG. Вони відповідають найвищим гігієнічним вимогам, а також гарантують низьку пульсацію і, отже, пропонують особливо дбайливу обробку з дуже невеликим ефектом зсуву на продукт, що транспортується.

Насоси T, оснащені приймальним бункером і живильним шнеком, придатні для транспортування середовищ від низької до високої в’язкості, які також можуть містити тверді речовини, такі як пюре, сусло, виноград, ягоди або фрукти та вичавки. Насоси BTM додатково оснащені вбудованими ріжучими інструментами. Вони дозволяють подрібнювати та транспортувати фрукти лише в одному агрегаті. Для мінімізації інвестиційних витрат і максимальної якості продукції завдяки зниженому окисленню.

Ще одна перевага: надійна конструкція, висока готовність і простота обслуговування насосів SEEPEX.


Насоси SEEPEX у винній промисловості та виробництві соку

Транспортування в’язких побічних продуктів

Надійне транспортування сусла, сусла, вичавок або винного осаду

Дозування ензимів та ароматизаторів

Наприклад, для поліпшення смаку соків і смузі

Перевезення цілими шматками або пюре

Неушкоджене транспортування продукту від дестомеру до ферментаційних резервуарів

Перевезення без окислення

Профілактика зміни кольору плодів

Мацерація відходів

Зменшення гучності до 60%


Насоси SEEPEX: від ягоди до розливу